Ulei de Avocado Presat la Rece 50ml

Marcă: NIAVIS Cod EAN: 6426284001405 COSMETICE
15,73 lei

În stoc la magazin

  • Magazin vegis
  • Disponibilitate În stoc
  • Ultima verificare

Prețul este cel comunicat de vegis la ultima actualizare și se poate schimba oricând. Prețul valabil este cel afișat în magazin în momentul comenzii. Transportul nu este inclus.

Cumpără la vegis

Deschizi magazinul partener. Prețul, transportul și returul sunt cele afișate acolo; Sortio nu adaugă niciun cost.

  • Preț preluat din magazin și actualizat zilnic
  • Comanda se finalizează în siguranță la partenerul nostru
  • Nu adăugăm niciun cost: plătești exact prețul magazinului
  • Vezi mai jos cum a evoluat prețul, ca să știi dacă reducerea e reală

Anunță-mă când se schimbă prețul

Îți arătăm alertele aici, pe Sortio, fără cont. Dacă lași o adresă de email, ți le trimitem și acolo.

Alege cum vrei să fii anunțat

Evoluția prețului

Urmărim prețul acestui produs de prea puțin timp ca să avem ce desena. Revino peste câteva zile: notăm prețul la fiecare actualizare și afișăm graficul de îndată ce avem cel puțin două observații.

Descriere

Uleiul de avocado (Persea Americana)este un ulei mono-saturat, a carui culoare este verde-masliniu, si are o textura densa si o aroma dulce, ca de nuca. Reprezinta o sursa bogata de vitamine A, B1, B2 si D si este usor absorbit de piele. De asemenea hidrateaza in profunzime, constituind astfel un ingredient de baza in produsele pentru ingrijirea pielii mature sau uscate. Acesta face parte din gama uleiurilor purtatoare (de tip baza) ) mai exact, poate raspandi uleiul esential (chiar si o cantitate foarte mica) pe o zona mai intinsa si este folosit in industria cosmetica, la preparearea cremelor, lotiunilor, unguentelor. Pentru uz extern Ingrediente (INCI): ulei de avocado (Persea Gratissima Oil) Compozitie: acid palmitic 5.0-25.0, acid palmitoleic 1.0-12.0, acid stearic <3.0, acid oleic 45.0-75.0, acid linoleic 5.0-20.0, acid linolenic <3.0 Metoda de obtinere: produs obtinut prin presare la rece Produs vegan Nemodificat chimic Fara parabeni Caracter aromatic: dulce Culoare: galben-verde Proprietati: cicatrizant hranitor si catifelant restructurant hranitor Beneficii si utilizari: Uz cosmetic: corp si ten - datorita proprietatilor emoliente si de regenerare, uleiul de avocado este folosit adesea pentru tratarea unor probleme ale pielii precum psoriazisul sau eczema, deoarece calmeaza senzatia de mancarime sau uscaciune, calmeaza pielea deshidratata, afectata de factorii de mediu, de expunerea la soare si de schimbarle de clima. - atenueaza petele si ajuta la estomaparea cicatricilor - cu un continut ridicat de lecitina, este utilizat si pentru ingrijirea buzelor - poate fi utilizat ca atare sau in combinatie cu uleiuri esential, ingredient in lotiuni si creme, pentru masaje corporale si aromaterapie ☼ poate fi combinat cu ulei esential tea tree, ulei esential de grapefruit, ulei esential de portocale, ulei esential de lamaie, ulei de cocos, ulei de argan par – continand o cantitate mare de nutrienti precum proteine, vitamine, magneziu, fier, acid folic, este benefic in ingrijirea firului de par, stimuleaza cresterea parului, ajuta la calmarea scalpului iritat – folosit ca ingredient in sampon, masca, seruri ☼ poate fi combinat cu ulei esential de menta, ulei esential de lavanda, ulei de masline, ulei de jojoba si ulei de cocos Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Inainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel putin 24 de ore înainte de aplicare. A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de caldura si lumina soarelui. Tara de origine: Africa de Sud

Descrierea aparține magazinului și este preluată ca atare din lista lui de produse.

Detalii

Magazin vegis
Marcă NIAVIS
Categorie COSMETICE
Cod produs 44023
EAN 6426284001405
Disponibilitate În stoc
Ultima verificare 07.11.2026, 03:41

Produse asemănătoare