Ulei de Ricin 50ml
În stoc la magazin
- Magazin vegis
- Disponibilitate În stoc
- Ultima verificare
Prețul este cel comunicat de vegis la ultima actualizare și se poate schimba oricând. Prețul valabil este cel afișat în magazin în momentul comenzii. Transportul nu este inclus.
Cumpără la vegisDeschizi magazinul partener. Prețul, transportul și returul sunt cele afișate acolo; Sortio nu adaugă niciun cost.
- Preț preluat din magazin și actualizat zilnic
- Comanda se finalizează în siguranță la partenerul nostru
- Nu adăugăm niciun cost: plătești exact prețul magazinului
- Vezi mai jos cum a evoluat prețul, ca să știi dacă reducerea e reală
Anunță-mă când se schimbă prețul
Îți arătăm alertele aici, pe Sortio, fără cont. Dacă lași o adresă de email, ți le trimitem și acolo.
Alege cum vrei să fii anunțat
Evoluția prețului
Urmărim prețul acestui produs de prea puțin timp ca să avem ce desena. Revino peste câteva zile: notăm prețul la fiecare actualizare și afișăm graficul de îndată ce avem cel puțin două observații.
Descriere
Ulei de Ricin Grad farmaceutic. INGREDIENTE: ulei de ricin (Ricinus Communis) 100 % pur . Componenţi principali: acid palmitic, acid stearic, acid oleic, acid linoleic, acid linolenic, acid ricinoleic. Este bogat în acid ricinoleic, conţine acid linoleic (omega-6), şi acid oleic (omega 9) Mod de utilizare Extern:- îmbunătăţeste calitatea părului, eficient şi împotriva căderii acestuia - regenerează; calmează iritaţiile pielii. Hidratează genele, ideal pentru întărirea unghiilor; - ajută cicatrizarea rănilor. Intern: - are proprietati antiinflamatoare; Antioxidant. - este un laxativ eficient datorită efectului puternic purgativ, remediu ideal pentru a scăpa de constipaţie. Administrare:5-10 picături /zi Mod de depozitare: a se pastra la loc uscat si racoros. Tara de origine: India Uleiul de RICIN (Ricinus communis) Ricinul este o plantă oleaginoasă, perenă, din familia Euphorbiaceae, specia Ricinus, originară din Africa și India. Fiind o plantă tropicală, în România se cultivă în regiunile de sud pentru semințele sale bogate în ulei sau în scop ornamental. Ricinul are o înălțime cuprinsă între 1,5-23 de metri, cu tulpina netedă, lipsită de perișori, cu frunze lungi pețiolate și lucioase de culoare verde sau roșie. Florile cresc grupate, au culoare galbenă sau roșie, iar fructul este o capsulă spinoasă cu 2-3 semințe de culoare brun-roșcată. Din semințele de ricin, prin presare la rece se obține un ulei de culoare gălbuie, din care se recomandă consumul intern în cantitate mică și extern pentru diferite afecțiuni. Uleiul de ricin conține o substanță pe nume ricină cu efect laxativ. O atenție deosebită se acordă semințelor de ricin, deoarece ricina are și efecte toxice, care duc la aglutinarea globulelor roșii. Consumul a 10 semințe de ricin poate fi letală pentru un adult. Uleiul de ricin conține: aminoacizi, acid ricinoleic, acid streatic, minerale, proteine, Omega 6, vitamina E etc. Proprietăți terapeutice: antibacterian, antiinflamator, antioxidant, emolient, hidratant, purgativ, regenerant etc. Uz intern: - adjuvant în constipație, cu efect laxativ; - elimină paraziții intestinali; - recomandat în infecțiile fungice și gastrointestinale; - util in cazul tulburarilor menstruale; - poate induce travaliul la femeile însărcinate, de aceea se va consuma numai la recomandarea medicului. Uz extern: - stimulează producția de colagen și elastină; - reduce ridurile și diminuează cearcănele; - reduce inflamațiile și durerile articulare; - efectul antibacterian și antiinflamator au rol benefic în cazul tenului acneic; - are efect emolient și hidratant, fiind recomandat în cazul bătăturilor și a pielii crăpate; - ajută la micșorarea negilor și al alunițelor; - poate diminua petele pigmentare; - &nb
Descrierea aparține magazinului și este preluată ca atare din lista lui de produse.
Detalii
| Magazin | vegis |
|---|---|
| Marcă | HERBAVIT |
| Categorie | COSMETICE |
| Cod produs | 10240 |
| EAN | 5999561562605 |
| Disponibilitate | În stoc |
| Ultima verificare | 07.11.2026, 03:41 |
Produse asemănătoare