Ulei de Ricin Presat la Rece 100ml
În stoc la magazin
- Magazin vegis
- Disponibilitate În stoc
- Ultima verificare
Prețul este cel comunicat de vegis la ultima actualizare și se poate schimba oricând. Prețul valabil este cel afișat în magazin în momentul comenzii. Transportul nu este inclus.
Cumpără la vegisDeschizi magazinul partener. Prețul, transportul și returul sunt cele afișate acolo; Sortio nu adaugă niciun cost.
- Preț preluat din magazin și actualizat zilnic
- Comanda se finalizează în siguranță la partenerul nostru
- Nu adăugăm niciun cost: plătești exact prețul magazinului
- Vezi mai jos cum a evoluat prețul, ca să știi dacă reducerea e reală
Anunță-mă când se schimbă prețul
Îți arătăm alertele aici, pe Sortio, fără cont. Dacă lași o adresă de email, ți le trimitem și acolo.
Alege cum vrei să fii anunțat
Evoluția prețului
Urmărim prețul acestui produs de prea puțin timp ca să avem ce desena. Revino peste câteva zile: notăm prețul la fiecare actualizare și afișăm graficul de îndată ce avem cel puțin două observații.
Descriere
Grad farmaceutic. 100% pur fara adaos Bogat in acid ricinoleic - contine acid linoleic (omega 6) si acid oleic (omega 9) Ingrediente: ulei de ricin (Ricinus Communis) 100 % pur Componenti principali: acid palmitic, acid stearic, acid oleic, acid linoleic, acid linolenic, acid ricinoleic. Recomandari: Extern: - imbunatateste calitatea parului, eficient si impotriva caderii acestuia;- calmeaza iritatiile pielii;- hidrateaza genele;- ideal pentru intarirea unghiilor;- ajuta la cicatrizarea ranilor. Intern: - are proprietati antiinflamatoare;- antioxidant;- este un laxativ eficient datorita efectului puternic purgativ, remediu ideal pentru a scapa de constipatie. Uleiul de RICIN (Ricinus communis) Ricinul este o planta oleaginoasa, perena, din familia Euphorbiaceae, specia Ricinus, originara din Africa si India. Fiind o planta tropicala, in Romania se cultiva in regiunile de sud pentru semintele sale bogate in ulei sau in scop ornamental. Ricinul are o inaltime cuprinsa intre 1,5-23 de metri, cu tulpina neteda, lipsita de perisori, cu frunze lungi petiolate si lucioase de culoare verde sau rosie. Florile cresc grupate, au culoare galbena sau rosie, iar fructul este o capsula spinoasa cu 2-3 seminte de culoare brun-roscata. Din semintele de ricin, prin presare la rece se obtine un ulei de culoare galbuie, din care se recomanda consumul intern in cantitate mica si extern pentru diferite afectiuni. Uleiul de ricin contine o substanta pe nume ricina cu efect laxativ. O atentie deosebita se acorda semintelor de ricin, deoarece ricina are si efecte toxice, care duc la aglutinarea globulelor rosii. Consumul a 10 seminte de ricin poate fi letala pentru un adult. Uleiul de ricin contine: aminoacizi, acid ricinoleic, acid streatic, minerale, proteine, Omega 6, vitamina E etc. Proprietati terapeutice: - antibacterian;- antiinflamator;- antioxidant;- emolient;- hidratant;- purgativ;- regenerant. Uz intern: - adjuvant in constipatie, cu efect laxativ;- elimina parazitii intestinali;- previne formarea celulelor canceroase;- recomandat in infectiile fungice si gastrointestinale;- util in cazul tulburarilor menstruale;- poate induce travaliul la femeile insarcinate, de aceea se va consuma numai la recomandarea medicului. Uz extern: - stimuleaza productia de colagen si elastina;- reduce ridurile si diminueaza cearcanele;- reduce inflamatiile si durerile articulare;- efectul antibacterian si antiinflamator au rol benefic in cazul tenului acneic;- are efect emolient si hidratant, fiind recomandat in cazul bataturilor si a pielii crapate;- ajuta la micsorarea negilor si al alunitelor;- poate diminua petele pigmentare;- pentru cicatrizarea ranilor, se aplica un pansament imbibat in ulei de ricin si se tine pe rana intre 1-2 ore;- adjuvant in tratarea impetigo;- este un remediu natural impotriva caderii parului;- regenereaza si stimuleaza cresterea firului de par;- intareste genele si unghiile fragile. Ingrediente: ulei de ricin (Ricinus Communis) 100 % pur Componenti principali: acid palmitic, acid stearic, acid oleic, acid linoleic, acid linolenic, acid ricinoleic. Mod de administrare: 5-10 picaturi/zi Mod de depozitare: a se pastra la loc uscat si racoros. Contraindicat copiilor dub 12 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si in caz de obstructii intestinale, inflamatii intestinale acute, dureri abdominale cu cauza necunoscuta. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Produsul nu contine substante cu potential alergenic. Atentie! Produs realizat intr-o fabrica unde se proceseaza cereale continand gluten, telina, mustar, susan, soia, alune, arahide, nuci, fructe cu coaja, produse derivate din lapte. A nu se utiliza in caz de hipersensibilitate la ingredientele produsului. Tara de origine: India
Descrierea aparține magazinului și este preluată ca atare din lista lui de produse.
Detalii
| Magazin | vegis |
|---|---|
| Marcă | HERBAVIT |
| Categorie | COSMETICE |
| Cod produs | 10241 |
| EAN | 5999561562612 |
| Disponibilitate | În stoc |
| Ultima verificare | 07.11.2026, 03:41 |
Produse asemănătoare